På 4. år inviterer Bornholms Middel-aldercenters Vennekreds til træf i uge 29.

Der har været en rivende udvikling i ideen bag middelaldertræffet, i 2017 finder vi ikke på ret meget nyt, vi holder fast i de ting, som vi har udviklet, og som vi er glade for.

Træffet er event for medlemmer af BMV, vi mødes, hygger os, leger og deltager i BMC´s aktiviteter i uge 29.
BMC har det dejligste område, hvor vi bygger vores teltlejre op, og den dejligste bebyggelse, hvor vi flytter ind.


Vi lægger sidste hånd på fællesområderne lørdag d. 15.07, vi sætter egne lejre op søndag d. 16.07, og vi tager alt ned og rydder op søndag d. 23.07, det er meget velkomment, hvis I melder jer til at deltage i de fælles opgaver – enten opsætning eller oprydning.

Vi bygger fællesområdet op med køkken og mødesal i teltdug, vi sælger spisebilletterne til samme pris som sidste år og alle, der køber spisebilletter, deltager i de fælles opgaver.

Lige som de foregående år har vi et begrænset antal sponsorbilletter til biler med færgen mellem Rønne og Ystad og mellem Rønne og Køge.
Billetterne vil vi dele efter bedste intentioner, men tøv ikke med at melde jer til, hvis I vil være med i fordelingen af sponsorbilletter fra Færgen.

Vi fortsætter historien, dvs. at vi er i året 1378, den unge stormand og frue er kommet tilbage, i 10 år har gården og bebyggelsen været uden stormandens kyndige ledelse, nu står høsten for døren, i landsbyen arbejder vi med klargøring før høsten Sct. Oluf, den norske konge Olav, som kristnede Norge, blev slået ihjel d. 29.07 i 1030 og gjort til helgen, Sct. Oluf er høstens helgen.
Før høstarbejdet går i gang holder landsbyen en fest for høstens helgen.

Tirsdag, torsdag og lørdag holder vi høstfest, mandag, onsdag og fredag arbejder vi med forberedelserne og alt, hvad vi kan få derind under.

Vi opbygger en håndværkerlejr. Vi har skatteopkræverens teltlejr, som er under Sct. Katharinas beskyttelse, vi får gang i kamparenaen, hvor skiftevis soldatergrupperne og landsbyens børn og unge byder op til kamp eller leg……..

Der er rigtig mange ideer, og der er plads til endnu flere ideer, husk blot at det er jer selv, som sørger for vejen fra ideen til oplevelsen.
I vores forberedelse skal vi tænke over, hvordan vi inviterer BMCs gæster, hvornår skal de se og spørge til de forskellige aktiviteter, og hvornår inviterer vi dem til at deltage i aktiviteterne.

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål om Middelaldertræffet, så kontakt Birgitte på birgittesonnehansen@gmail.com

Tilmelding til Træf – Klik her for at tilmelde dig til Middelalder træffet
Se billeder fra sidste år’s Middelalder træf – Billeder fra Træffet 2016

Share: