Nyhedsbrev fra Vennekredsen – April 2021

Kære medlemmer.   

Påsken står snart for døren og der mangler stadigvæk at blive klar gjort nogle af middelaldercentrets huse, har du tid til at give en hånd så kontakt middelaldercenteret, ellers afholder vi en arbejdsdag lørdag den 27. marts, Kl. 10.00, hvor vi får rengjort de sidste af centrets huse så de er klar til en ny sæson. Medbring selv madpakke og drikkelse. 

 

Middelalder centeret har i påsken åbent fra kl. 11 – 16 mandag til lørdag i uge 13.  

Vennekredsen vil være at finde i dragt på pladsen torsdag, fredag og lørdag. Vi mødes ved farverhuset, hvor vi arbejder med eget håndværk, og spise noget fælles frokost.   

Grundet covid19 skal medlemmer selv medbringe spisegrej.
Der er på vores nye Facebook side (BMC vennekreds medlemmer) oprettet nogle begivenheder for påskedagene, disse kommer fungerer som tilmeldinger så vi ved hvor mange der spiser med, har du ikke Facebook kan du kontakte Ann-Charlot ved at sende en SMS på nummeret 20 25 80 05, så giver jeg besked til dagens tovholder. Skulle du have lyst til at give en hånd med er der også mulighed for dette.  

Årets første medlemslørdag bliver den 10. april, her har aktivitetsgruppen planlagt at vi skal lave en fælles online bestilling fra lidt forskellige hjemmesider, se vedhæftet fil (Links til hjemmesider).  

Har du en hjemmeside hvor du gerne vil bestille fra så lav gerne et opslag på vores nye Facebook side for medlemmer, eller send linket til Dutten som er dagens tovholder.   

Har du ikke Facebook men ønsker at være med i bestillingen så kan Dutten kontaktes på 52 50 53 30.  

Der vil også være mulighed for at komme og lave eget håndværk eller komme i gang med at sy på sin middelalderdragt, med hjælp fra andre medlemmer der møder frem den dag. Da vi indtil videre kun må mødes 10 personer indendørs, er der tilmelding til at komme og sy.
Tilmeldingen sker ved at sende en SMS til Ann-Charlot på nummeret 20 25 80 05.   

24 og 25 april, fra kl. 11-15.

Afholdes der sy kursus med Helle Pfeiffer. Tilmelding sker direkte til Helle på telefonnummeret 51 54 17 07. Medbring egen madpakke hvis dette er nødvendigt.   

 1. maj

har middelaldercenteret sin første åbningsdag for sæsonen 2021, der vil være åbent fra kl 11-15.
Vennekredsen mødes på pladsen, hvor vi arbejder med eget håndværk og laver noget fælles frokost. Grundet Covid19 skal medlemmer selv medbringe eget spise grej. For at vide hvor mange der ca. skal laves mad til, bedes du tilmelde dig til Ann-Charlot på SMS til nummeret 20 25 80 05.  

 2. maj kl. 13.00

Afholdes vennekredsens generalforsamling, udendørs på Bornholms middelalder center. Dagsorden udsendes den 24/4. 

15-16. maj, fra kl. 11-15. afholdes der endnu et sy kursus med Helle Pfeiffer. Tilmelding sker direkte til Helle på telefonnummeret 51 54 17 07. Medbring egen madpakke hvis dette er nødvendigt.   

  
Det er igen blevet den tid på året hvor der skal betales kontingent for 2021.   

Priserne for medlemskab:
Personligt medlem                   175 kr.
Familiemedlem                        350 kr.
Gruppemedlem                        500 kr.  

  

Indbetaling til Sydbank konto 6060 – 000 5843006 eller MobilePay 71397 – husk at skrive dit navn.  

Hvis du er i tvivl om hvilken gruppe du hører med under, så kontakt gerne kasserer Heidi på tlf. 2623 9810 eller hbeckmann@hotmail.com så hjælper hun dig videre.  

 

Uddrag fra Bornholms Middelaldercenters retningslinjer om covid19 test: Frivillige på BMC: 
Er du frivillig (over 15 år) på BMC i forbindelse med påsken eller andre åbningsdage skal du kunne fremvise en negativ corona test som ikke er over 72 timer gammel når du ankommer til BMC.

Har du ikke ugentlig tilknytning til BMC, beder vi om at du ikke benytter stuehuset på Rågelundsgård, men henviser til toiletterne i omklædningen og ligeledes henter kaffe i kiosken. Adgang til stuehuset på Rågelundsgård i forbindelse med weekendkurser for frivillige kan være aftalt direkte med centeret. – For mere information om dette, læs venligst det vedhæftede dokument.  

Bestyrelsen opfordrer til at alle der møder op til vennekredsens aktiviteter har en negativ covid19 test, som er maks. 72 timer gammel. 

Har Middelalder centeret åbent, er det deres retningslinjer der er gældende. Se vedhæftet fil.  

Med venlig hilsen   
Ann-Charlot Runge Henriksen   
Næstformand for støtteforeningen Bornholms middelaldercenters Vennekreds