Middealdertræffet er brugt op for i år :-)

Middelalderdagene på Bornholms Middelaldercenter, som for vennekredsen stadig er et træf blandt venner, er slut for i år.
Og i år har træffet / dagene så været lagt ind under Bornholms Middelaldercenter, BMC har taget over efter Vennekredsen, og man må sige at samarbejdet mellem BMC og Vennekredsen bare har klappet 🙂

Det har været et skønt marked, med masser af glade mennesker og nye ansigter, vi glæder os allerede til næste år.

BMC har som noget nyt i år valgt, at være med i opstilling af lejrpladsen, Lena mf. har været tilstede, hjulpet med at rejse vores fællestelte, været skaffedyr når ting vi troede vi havde på lageret, på Mosiakskolen, pludselig var forsvundet mm.

I år var stormandsgården center, og rammen for Scramasax’s lejr, og man kan med rette sige, at de to passede rigtig fint til hinandens selskab, rigtig godt tiltag fra BMC’s side.

Vores nye fællestelt i Vennekredsen, havde en meget central rolle på bakkens top, her var der Bazar, morgenmadsbuffet, fællesrum, og masser af hygge foran og i teltet, både for vennerne og gæsterne på Centret. Har sad man og nørklede med sytøj, fletterier og en masse andet hyggeligt håndarbejde, og gæsterne på centeret kunne føle sig velkommen til at deltage, uden at skulle stå på afstand, fantastisk tiltag med Bazarteltet, og Vennekredsens frivillige i teltet 🙂

Der var kommet nyt håndværk på pladsen
Tidligere på året havde vi arrangeret en Bødker Workshop hjemme hos Martin og Tove, og det affødte nye håndværkere på pladsen, Niels og lærling Ulrik sad hele ugen og byggede på spande, og blev fortrolig med håndværket, et skønt håndværk med gamle traditioner.

Alt i alt blev det et skønt træf, glade mennesker, masser af hygge rundt om hos hinanden, Ildnætter uden Ild, gøglere, nye musikanter på pladsen og en masse andet fint, tak til BMC for lån af deres matrikel, og stort tak til alle os som valgte at støtte op om træffet.

Vi glæder os allerede til næste år med gode venner 😉

Billeder er lånt fra Karsten og Lars’s facebook opslag på vennekredsens FB gruppe