Middelaldertræffet og Ildnætterne bliver slået sammen under navnet ”Middelalderdage på Bornholms Middelaldercenter” – og vil blive afholdt i dagene: Tirsdag d.17. juli – torsdag d. 19. juli 2018.

Alle, der har lyst til at deltage som frivillig eller komme med sin egen ”formidlings-teltlejr” i længere tid end de 3 ”middelalderdage” er selvfølgelig velkomne til det.

Det skal bare aftales og godkendes af Lena Mühlig.

Vi hilser derfor alle frivillige velkomne, som sammen med os på BMC har lyst til at skabe nogle hyggelige, spændende og festlige dage på middelaldercentret, og som vil være med til at skabe gode oplevelser for vores mange besøgende. Som frivillig kan man være praktiske hjælpere, historiske formidlere, håndværkere, bodeholdere, musikanter, gøglere, skuespillere, godtfolk og meget, meget mere.

HUSK, at den obligatoriske godkendelse og tilmelding til træffet skal gå igennem Lena Mühlig, lena@bornholmsmiddelaldercenter.dk

Skriv på din tilmelding/ansøgning, om du ønsker at deltage med:

1) Frivillig med egen aktivitet (f.eks. middelalderlejr, lege, spil, musik mv.)
2) Frivillig med egen bod
3) Frivillig som medhjælper til BMC-aktiviteter

For at blive godkendt er det et en forudsætning at man er historisk korrekt påklædt, – har egen bod og egne rekvisitter samt at man som udgangspunkt er selvforsynende hvad angår egen forplejning.

Med venlig hilsen
Lena Mühlig
Formidlingschef

Lars Albæk
Bestyrelsesformand

Share: