Tilmelding til Middelaldertræf 21

Holdes der middelaldertræf på Bornholm i år?

JA – med mindre der kommer en udmelding fra myndighederne med det modsatte!

I uge 29 inviterer BMC alle middelalder-entusiaster til at bo på centerets plads og formidle deres håndværk, viden, og levestil til gæsterne.
Lejrene kommer til at fordele sig ud på centerets store plads, så vi kan holde god afstand.
Her er det vigtigt at understrege, at BMC har plads til mere end 10.000 gæster om dagen efter sundhedsmyndighedernes beregninger – og på en god dag under træffet kommer der normalt max. 1000 gæster.

Med andre ord; vi har masser af plads og lavt smittetryk!
Hver telt bliver ansvarlig for, at både gæster og formidlere kan overholde kravene om afstand og hygiejne indenfor deres eget område. Vi skal nok informere Jer i lejrene om retningslinjerne, straks efter tilmeldingen.

Amfi-bakken foran scenen mærkes op, så der kan holdes 1 meter afstand til fremmede under alle shows og optræden. Gøglerne kalder ikke til forsamling, men laver pop-up gøgl i små grupper. Den fælles madordning til aktører gennem Vennekredsen og fællesspisning til aftenfest er aflyst, men der lægges i stedet op til bålmad og lejr-hygge i mindre grupper.
Vi skal stadig passe på hinanden – sammen :0)

Årets middelaldertræf afvikles mandag d. 19. juli – lørdag d. 24. juli 2020. Du kan deltage som aktør/formidler med en middelalderaktivitet eller håndværk, som frivillig hjælper eller som bodholder, hvis du sælger Middelalder-sager (skal godkendes af centeret). For at tilmelde dig træffet skal du eller din gruppe være medlemmer af Vennekredsen, http://bmc-vennekreds.dk/ eller kontakt formand Lone S. Hansen på tlf.: 60183641.